Női trikó, ami minden nő ruhatárában megtalálható

A női trikók, a női atléták elengedhetetlen részei a hölgyek gardróbjának. Ezek a funkcionális ruhadarabok akár aláöltözetként, akár fehérneműként, önmagukban vagy kombinálva is viselhetőek, igazi jolly jokerek a ruhatárban. Nem sok olyan női felső létezik, amely tetszés szerint télen az öltözet alatt, nyáron a forró napokon topként is viselhető. Sőt, továbbmegyünk! Egy minőségi, kényelmes, pamut női trikó akár pizsamaként is használható.

Női atléta trikó

Női trikóból egészen biztos, minden nőnek a ruhatárában találni pár darabot. Ennek oka a sokrétű kihasználás, praktikum, kényelem és dekoratív megjelenés.

A női trikók lehetnek atlétatrikók, spagettipántos női trikók, női sport trikók, csipkés trikók és így tovább. A hűvös időben, mikor kint mínuszok vannak, alá lehet venni a vastagabb holminak, azonnal plusz egy réteggel biztosítják, hogy se a hátunk, se a derekunk ne fázzon ki! Kánikulában önmagukban is viselhetőek akár szoknyával, nadrággal, rövidnadrággal.

Rendkívül sokféleképpen kihasználhatóak. Munkába, szabadidős tevékenységhez, aláöltözetként, pizsamaként, sportoláshoz, sétához, tornához és számos más tevékenységhez.

A titok, hogy minőségi, pamut trikót válassz, így bármikor, bármilyen elfoglaltság esetén kényelmes lesz a viselete! Persze nem szabad elmenni az elasztikus trikók mellett sem, hiszen azok követik a legszebben a test vonalát, kihangsúlyozzák a formás idomokat, miközben viselésük is komfortos.

spagettipántos női trikó

Női trikó

Az egyik leguniverzálisabb ruhadarab a női trikó. Legalább alapszínekben, fehérben és feketében ott a helye minden női szekrényben! Egy csipkés női trikó elsősorban ruha alá javasolt, ing alá vagy zakó, blézer alá, ha a dress kód nem tiltja.

A női atlétatrikók lényegében női ujjatlan felsők, ezek már önmagukban is viselhetőek, ruházat alatt is hordhatóak, de önállóan is helytállnak, gondoljunk csak egy meleg nyári napra, amikor egy atlétát kapunk fel rövidnadrággal vagy leggingszel a kutyasétáltatáshoz, főzéshez vagy kerékpározáshoz.

Női atléta

A női atléta legelterjedtebb formája a spagettipántos vagy a hagyományos típusú atléta. Régebben az atléták elsősorban aláöltözetként, alsóneműként funkcionáltak, mára viszont számos helyzetben, tevékenységben elfogadott, népszerű a viselésük. Kényelmes, hogy ezeknek a női top felsőknek nincs ujja, teljesen szabadon mozgatható a kar, a váll és az izzadást sem akadályozza.

A női atlétáknál gyakran látjuk, hogy a gyártók elasztánnal kevert pamutot használnak, ennek oka, hogy a pamut kiváló tulajdonságait a maximális rugalmasság elvárásaival kombinálva tökéletesen komfortos ruhadarabok születnek.

Csipkés női trikó

A női csipkés topokat senkinek sem kell bemutatni! Kedvünkre válogathatunk a szebbnél-szebb színű, csipkével díszített női trikókból, melyeket viselhetjük ing alá, zakó alá vagy akár önmagában is, sőt, ha a részletekre is sokat adunk, választhatunk hozzá színben, anyagban hozzáillő bugyit is. Így mindig tökéletes megjelenésünk lehet, bárhol járunk, bármit csinálunk!